Registracija vizitui
Klausos aparatai - tarsi minikompiuteriai

OPERA klausos centro Šiauliuose klausos protezavimo specialistas Edvinas Pečiukėnas, duodamas interviu "Etaplius" savaitraščiui, kalbėjo, į ką svarbu atkreipti dėmesį, renkantis klausos aparatus su kompensacija. 

Visi suprantame, kad klausa yra svarbi žmogaus gyvenimo sudedamoji dalis. Sveika klausa padeda mums bendrauti su žmonėmis, skirti įvairius mus supančius garsus ir geriau suvokti aplinką. Jei jokios kitos priemonės nepadeda (tai dažnai yra vyresniojo amžiaus žmonių problema), geriausia išeitis – klausos aparatai. 

OPERA klausos centras tiekia visų klasių pilnai VLK kompensuojamus klausos aparatus. Norėčiau atkreipti dėmesį, kad OPEROS siūlomi pilnai kompensuojami klausos aparatai yra aukštesnių technologijų nei reikalaujama VLK. Taip pat vieninteliai Lietuvoje siūlome pilnai kompensuojamus įausinius aparatus – tai puikus pasirinkimas diskretiškumo pageidaujantiems žmonėms su silpnu-vidutiniu klausos sutrikimo lygiu. 

Šiuolaikiniai klausos aparatai yra maži, patogūs naudoti, paprastai valdomi. Priešingai, nei žmonės galvoja, klausos aparatai labiausiai skiriasi ne išoriškai, o tuo, kas yra aparato viduje, t.y. technologijomis. Tai tarsi mini kompiuteriai, kurie analizuoja, automatiškai atpažįsta aplinkas ir atlieka 200 milijonų operacijų per sekundę. Pagal technologijas aparatai yra ekonominės, vidutinės ir aukščiausios klasės. VLK pilnai kompensuoja ekonominės klasės klausos aparatus. Vidutinės ir aukščiausios klasės aparatų privalumai – natūralesnis garsas, automatinis aplinkų įsiminimas ir prisitaikymas, jokio švilpimo pojūčio, išryškinta kalba triukšmo fone ir kt.  Jei Jūsų gyvenimo būdas yra aktyvus - dirbate, keliaujate, sportuojate - rekomenduojame įsigyti aukštesnės klasės aparatus, pasinaudojant VLK kompensacija.

Pilnas straipsnis

 

 

Daugiau informacijos Jums suteiks OPERA klausos protezavimo specialistas konsultacijos metu.
Kreipkitės į Jums artimiausią skyrių
Atstovaujame:
© 2018 Opera klausos sprendimai. Visos teisės saugomos
Prijaukinta - Webas.lt