Registracija vizitui
Nuotolinis reguliavimas patogesniam gyvenimui

Asmeninė klausos priežiūra patogiausiu Jums metu

Suprasdami, kad COVID-19 pandemijos metu visi susiduriame su dideliais iššūkiais, mes siekiame užtikrinti, kad mūsų Klientai gautų kuo daugiau naudos iš savo įsigytų klausos aparatų. Tad, jei norite, kad Jums pareguliuotų klausos aparatus, bet negalite atvykti į klausos centrą, su nuotolinio reguliavimo funkcija tai yra paprasta. Gaukite asmeninę klausos priežiūrą, kad ir kur būtumėte!

Pristatome nuotolinio reguliavimo funkciją naujosios „Unitron“ platformos „Discover Next“ klausos aparatams!

Kaip veikia nuotolinio reguliavimo funkcija?

Nuotolinį reguliavimą tiek Jūs, tiek Jūsų klausos specialistas galite atlikti skirtingu laiku ir skirtingose vietose. Jums nereikia prisitaikyti prie klausos specialisto darbo laiko. Nesvarbu, ar aktyvuosite reguliavimo funkciją prie rytinės kavos, ar prieš miegą, vis tiek galite mėgautis aukšto lygio klausos priežiūra net nebūdami klausos centre.

Nuotolinį reguliavimą Jums gali atlikti Jūsų OPERA klausos specialistas. Jums tik reikia savo išmaniajame telefone turėti įdiegtą „Remote Plus“ programėlę.

1. Jūsų klausos specialistas atliks pakeitimus klausos centre ir atsiųs juos į Jūsų išmanųjį telefoną.

2. Gausite pranešimą, kad atliktas reguliavimas ir galėsite jį aktyvuoti „Remote Plus“ programėlėje, kai tik būsite pasirengę.

Reguliuokite savo nustatymus patys

Jei Jums nepatiks naujasis garsas – visada galėsite lengvai atkurti pradinius nustatymus.

Kam pritaikoma nuotolinio reguliavimo funkcija

Nuotolinio reguliavimo funkcija yra naujos „Unitron“ platformos „Discover Next“ dalis, tad yra prieinama įvairiems šios platformos klausos aparatams. Galite rinktis iš įvairių stilių ir modelių: užausinių, su imtuvu ausies kanale ar įausinių klausos aparatų.

Užtikriname, kad su klausos specialistų pagalba gausite asmeninę, tinkamiausią Jums klausos priežiūrą, kuri atitiks Jūsų poreikius bei padės mėgautis bendravimu.

Kiti „Remote Plus programėlės privalumai

Daugiau informacijos Jums suteiks OPERA klausos protezavimo specialistas konsultacijos metu.
Kreipkitės į Jums artimiausią skyrių
Atstovaujame:
© 2018 Opera klausos sprendimai. Visos teisės saugomos
Prijaukinta - Webas.lt