Registracija vizitui
Moxi™ All – naujos eros pradžia klausos aparatų rinkoje

UNITRON klausos aparatų gamintojai pristato naujausią savo technologinę naujovę - klausos aparatus Moxi™ All su inovatyvia bevielio ryšio technologija, kuri girdėjimą padarys dar malonesniu.  

Suderinamas su VISAIS mobiliaisiais telefonais

Taip, “Moxi All” klausos aparatai veikia ne tik su Apple išmaniaisiais telefonais, bet ir su įprastais telefonais, kuriuose yra įdiegta „Bluetooth“ laisvų rankų įranga. O ji yra praktiškai visuose mobiliuosiuose telefonuose, kurie buvo gaminami pastaruosius 10 metų! Todėl norint pasinaudoti visomis technologinėmis galimybėmis, Jums nebereiks keisti telefono!

Laisvų rankų įranga

Su “Moxi All” klausos aparatais nebereikia jokių papildomų priemonių ar aksesuarų telefoniniams pokalbiams. Galite aiškiai girdėti, ką sako skambinantysis. Jums kalbant, klausos aparatų mikrofonai siunčia Jūsų balsą į mobilųjį telefoną – tai veikia tokiu pačiu principu, kaip ir  „Bluetooth“ belaidės ausinės. Norint atsiliepti mobiliuoju telefonu tereikia lengvai spustelėti klausos aparate esantį mygtuką ir Jūs bendraujate!

Laisvė pramogoms

Televizoriaus priedas TV Connector belaidžiu būdu prijungia “Moxi All” klausos aparatus prie Jūsų televizoriaus. Mėgaukitės visomis pramogomis klausydami kokybiško streofoninio garso visiems tinkamu garsumo lygiu. Šią jungtį taip pat galima naudoti ir su kompiuteriais, plašetėmis, stereo aparatūra ar skaitmeniniais prietaisais. 

Įkraunamas

“Moxi All” klausos aparatai gali būti įkraunami: paprasčiausiai įkraukite juos per naktį ir mėgaukitės pokalbiais visa dieną. Tereikia išimti klausos aparatus iš įkroviklio, įsidėti ir Jūs jau pasiruošę!

Paprasta naudoti

Mėgaukitės VISAIS pokalbiais – tiek asmeniškai, tiek mobiliuoju telefonu – naudodami pagal savo poreikius pritaikytus mobiliuosius telefonus. 

Pasinaudokite NEMOKAMA klausos aparatų bandymo programa FLEX:trial ir išbandykite klausos aparatus namuose dar prieš įsigydami!

Daugiau informacijos Jums suteiks OPERA klausos protezavimo specialistas konsultacijos metu. 
 

Daugiau informacijos Jums suteiks OPERA klausos protezavimo specialistas konsultacijos metu.
Kreipkitės į Jums artimiausią skyrių
Atstovaujame:
© 2018 Opera klausos sprendimai. Visos teisės saugomos
Prijaukinta - Webas.lt