Registracija vizitui
OPERA parodoje "Sveikatos dienos" Kaune

Š. m. kovo 1-3 d. OPERA klausos centras dalyvavo sveikatinimo, gydymo ir reabilitacijos bei natūralios medicinos naujoves pristatančioje parodoje „Sveikatos dienos“ Kaune.

Dalyvavimas šiame renginyje sutapo su Pasaulio sveikatos organizacija (PSO) skelbiama Tarptautine klausos diena, kuri kasmet yra minima kovo 3-iąją.  Šiais metais PSO ypatingą dėmesį skiria ankstyvam klausos sutrikimo diagnozavimui ir reabilitacijai.  Daugelis žmonių ištisus metu gyvena su pablogėjusia klausa, dažnai net nesuvokdami, kad blogai girdi tam tikrus garsus ar žodžius. Klausos praradimas sutrikdo bendravimą, pasaulio pažinimą, dėl jo vyksta asmenybės socialinė izoliacija, vystosi nuotaikos sutrikimai ir pan.

Siekiant laiku pastebėti klausos praradimą, visiems žmonėms rekomenduojama reguliariai pasitikrinti klausą. O tiems, kurie yra padidintoje rizikos grupėje, t.y. vyresniems nei 50 metų, dirbantiems triukšmingoje aplinkoje ar tiems, kurie ilgą laiką klausosi muzikos ar dažnai serga ausų ligomis – bent kartą metuose. Klausos tyrimą galima atlikti poliklinikoje ar OPERA klausos centre. 

Prie šios PSO iniciatyvos prisidedame ir mes. Parodos metu OPERA klausos centro stende kiekvienas norintis galėjo pasitikrinti klausą - atlikti 5 minučių klausos testą bei iškart pamatyti rezultatus. Žinoma, šis klausos testas yra skirtas tik pradiniam klausos įvertinimui, jis neatstoja klausos specialisto atlikto profesionalaus klausos tyrimo ir diagnozės. Todėl visą kovo mėnesį žmones kviečiame į OPERA klausos centrus NEMOKAMAM klausos tyrimui. Jums tereikia pasirinkti artimiausią klausos centrą ir užsiregistruoti!

Daugiau informacijos Jums suteiks OPERA klausos protezavimo specialistas konsultacijos metu.
Kreipkitės į Jums artimiausią skyrių
Atstovaujame:
© 2018 Opera klausos sprendimai. Visos teisės saugomos
Prijaukinta - Webas.lt