Registracija vizitui
Edukacija apie klausą – vienas iš mūsų tikslų

Edukacija – viena iš mūsų vertybių. Mums svarbu, kad žmonės žinotų ir suprastų apie sutrikusios klausos reabilitacijos svarbą, todėl pasakojame apie tai vaikams, suaugusiems, bendradarbiaujame su medicinine visuomene. 

Edukacinė veikla Panevėžyje

Gera klausa reikia rūpintis jau nuo mažų dienų, todėl 2019 m. gegužės mėnesį  bendradarbiaujant su Panevėžio Visuomenės sveikatos centru Mykolo Karkos pagrindinėje mokykloje medicinos mokslų daktarė gydytoja otorinolaringologė I. J Sruogienė atskirai vaikams ir mokytojams skaitė paskaitą apie klausą. Gydytoja papasakojo, kaip mes girdime, akcentavo triukšmo žalą klausai,  paaiškino, kodėl ir kaip reikia rūpintis klausa, kad jos kuo ilgiau neprarastume.

 

Panevėžio Visuomenės sveikatos centre taip pat skaitėme paskaitą apie geros klausos svarbą miesto senjorams.

 

Bendradarbiavimas su medicinine bendruomene

Net ir medicininėje visuomenėje trūksta profesionalios informacijos apie klausos reabilitaciją. Todėl į Kauno OPERA  klausos centrą pakvietėme slaugytojas iš įvairių Lietuvos gydymo įstaigų. Viešnioms papasakojome apie savalaikės klausos reabilitacijos svarbą, pristatėme OPERA klausos centrų teikiamas paslaugas, išsamiai paaiškinome Valstybinės ligonių kasos nustatytą klausos aparatų kompensavimo tvarką. Taip pat pristatėme atstovaujamų gamintojų Unitron bei Audio Service klausos aparatus bei jų modernias technologines galimybes. Slaugytojos susipažino su klausos aparatų programavimu, praktikavosi atlikti video otoskopiją.

 

 

Daugiau informacijos Jums suteiks OPERA klausos protezavimo specialistas konsultacijos metu.
Kreipkitės į Jums artimiausią skyrių
Atstovaujame:
© 2018 Opera klausos sprendimai. Visos teisės saugomos
Prijaukinta - Webas.lt