Registracija vizitui
„Moxi Jump R“ klausos aparatams - išskirtinis „Red Dot 2020“ apdovanojimas

Kanados klausos aparatų gamintojas „Unitron“ paskelbė, kad laimėjo „Red Dot“ apdovanojimą „2020 m. geriausias produkto dizainas“ kategorijoje už „Moxi Jump R“ klausos aparatus. „Red Dot“ - tai aukščiausio lygio apdovanojimas, suteikiamas už novatorišką, funkcionalų ir kokybišką produktų dizainą. „Moxi Jump R“ suteikia klausos aparatų naudotojams „lengvai naudojamą technologiją, kuri automatiškai prisitaiko prie naudotojo klausymosi  aplinkos“.

1955 m. įsteigtas „Red dot" dizaino apdovanojimas ilgą laiką yra tarptautinis gero dizaino rodiklis. Tai jau šeštasis kartas, kai „Unitron“ gavo „Red Dot“ apdovanojimą už išradingus klausos prietaisus.

„Būti pripažintiems šiuo apdovanojimu tarp kitų neįtikėtinų dizainų gaminių yra didžiulė garbė“, - sako Sandra Fulton, „Unitron“ pasaulinės rinkodaros viceprezidentė. „Tai aiškiai parodo mūsų pasaulinę lyderystę klausos prietaisų gamyboje, pradedant nuo ypatybių ir eksploatacinių savybių inžinerijos ir optimizavimo iki galutinio produkto.“

Garso apdorojimo sistema „Moxi Jump R“, įdiegta 2019 m., naudoja mašininį mokymąsi, dirbtinio intelekto šaką, „automatiškai atpažinti, klasifikuoti ir pritaikyti garsus, atsižvelgiant į vartotojo klausymo aplinkas“. Ji apima septynias skirtingas klausymo aplinkas: tyla, pokalbis tyloje, pokalbis triukšme ir klausantis muzikos.

Su „Moxi Jump R“ klausos aparatais galima prisijungti prie „Apple“ ir „Android“ įrenginių bei atlikti „laisvų rankų“ skambučius, video skambučius, o garsas yra perduodamas į abi ausis tuo pačiu metu. Įkraunama ličio jonų baterija suteikia galimybę naudotis aparatu 24 valandas arba 16 valandų (tame tarpe 8 valandas transliacijų iš media prietaisų).

„Mūsų į vartotoją orientuota projektavimo filosofija remiasi prielaida, kad mūsų technologija turėtų būti lengvai naudojama ir užtikrinanti optimalų garso spektrą, leisti žmonėms, su  klausos praradimu susigrąžinti gyvenimą, savo artimuosius ir viską, kas susiję jais susiję“, - sakė Banham. „ „Moxi Jump R“ sujungia estetiką, patogumą ir intuityvų funkcionalumą į vieną pažangų įrenginį.“

Anot bendrovės, „Moxi Jump R“ klausos prietaisus galima valdyti naudojant „Remote Plus“ programą, kuri klausos aparatų naudotojams leidžia kontroliuoti garsą, klausos aparatų balansą bei suteikia galimybę naudojant išmaniuosius telefonus pasidalinti klausos prietaisų naudojimosi įspūdžiais realiuoju laiku. Programa taip pat padeda klientams susisiekti su savo klausos specialistais naudojantis „debesų“ technologija. „Coach“ funkcija, esanti „Remote Plus“ programėlėje, siunčia vartotojams pranešimus, kada reikia įkrauti baterijas, išvalyti įrenginius, išsamią informaciją apie naudojimą ir daug daugiau.

 „Fokusuojamės į technologijų praktiškumą, tad mūsų produktai suteikia vartotojams įvairių funkcijų, tuo pačiu užtikrinant garso kokybę ir gerą vartotojo patirtį. „Red Dot“ apdovanojimas - tai dar vienas pripažinimas, kad „Unitron“ pirmauja klausos sveikatos erdvėje“, - sakė Banham.

Tarptautinė „Red Dot“ žiuri sudaryta iš 40 nepriklausomų dizaino ekspertų, dizainą dėstančių profesorių ir pramonės žurnalistų, kurie kasmet peržiūri tūkstančius paraiškų iš gamintojų ir produktų dizainerių visame pasaulyje. Produktai vertinami atsižvelgiant į kokybę, našumą, inovacijų laipsnį ir ekologinį suderinamumą.

 

Šaltinis: Unitron

Daugiau informacijos Jums suteiks OPERA klausos protezavimo specialistas konsultacijos metu.
Kreipkitės į Jums artimiausią skyrių
Atstovaujame:
© 2018 Opera klausos sprendimai. Visos teisės saugomos
Prijaukinta - Webas.lt