Registracija vizitui
Nuolat mokomės ir tobulėjam!

UAB „OPERA klausos sprendimai“ nuolat investuoja į darbuotojų profesionalumą ir tobulėjimą, kad savo Klientams galėtume garantuoti aukščiausią aptarnavimo kokybę. Per paskutinį pusmetį turėjome eilę mokymų, kurie karantino metu buvo organizuoti nuotoliniu būdu.

SIHA mokymai

Unikalūs SIHA (Swiss International Hearing Academy) audiologijos mokymai, sujungiantys nuotolinį mokymą internetu ir praktinius seminarus, kurių tikslas – paruošti profesionalius klausos specialistus, puikiai išmanančius apie klausos reabilitacijos galimybes ne tik teoriškai, bet ir praktiškai. 

 

Pardavimų profesionalų diena 2021

Siekiame, kad mūsų darbas ir Klientų aptarnavimas būtų kuo sklandesnis, tad visas OPERA klausos centro kolektyvas iš skirtingų miestų dalyvavo nuotoliniu būdu „Verslo žinių“ organizuotuose mokymuose „Pardavimų profesionalų diena 2021“, kurių metu pardavimo sėkmės paslaptimis dalinosi pardavimų srities profesionalai iš Lietuvos ir užsienio. 

Naujausios žinios ir patarimai – tiesiai iš klausos aparatų gamintojų

Esame aukščiausios klasės skaitmeninių klausos aparatų gamintojų UNITRON (Kanada, Šveicarija), AUDIO SERVICE (Vokietija) ir BHM (Austrija) atstovai. Mūsų partneriai nuolat informuoja OPERA klausos centro darbuotojus apie audiologijos naujienas, pristato naujausius produktus, jų technologijas ir specialias programas, padedančias parinkti tinkamiausius klausos reabiliacijos prietaisus ir optimaliai juos pritaikyti savo Klientams.  

Vidiniai mokymai

Siekiame semtis žinių ne tik klausydami išorinių lektorių, bet ir mokomės dalindamiesi savo asmenine patirtimi. Lapkričio mėn. dar turėjome galimybę susirinkti kartu gyvai ir aptarti, kaip ir kur galime tobulėti. Paskelbus karantiną mokymus perkėlėme į bendravimui ir profesiniam tobulėjimui saugią skaitmeninę erdvę.  

 

Daugiau informacijos Jums suteiks OPERA klausos protezavimo specialistas konsultacijos metu.
Kreipkitės į Jums artimiausią skyrių
Atstovaujame:
© 2018 Opera klausos sprendimai. Visos teisės saugomos
Prijaukinta - Webas.lt