Registracija vizitui
Seminaras „Technologinių inovacijų taikymas klausos gerinimui"

Technologijos sparčiai tobulėja ir keičia mūsų kasdieninį gyvenimą.  Š. m. spalio 22 d.  Lietuvos otorinolaringologus pakvietėme į seminarą „Technologinių inovacijų taikymas klausos gerinimui“. Seminaro metu  kviestiniai lektoriai ir OPERA klausos centro pranešėjai kalbėjo apie tai, kaip technologijos keičia mūsų gyvenimus ir padeda geriau girdėti.

Vilniaus Gedimino Technikos universiteto lektorius, su bionika dirbantis inžinierius, pristatė įtraukiantį pranešimą apie bendras technologinių inovacijų tendencijas pasaulyje ir Lietuvoje.

M.  Waloszek, „Sonova“ korporacijos audiologas, plačiau panagrinėjo dirbtinio intelekto sąvoką bei jo taikymą šiuolaikinėse klausos technologijose. Geriausias tokių technologijų pavyzdys -  naujieji „Unitron“ „Moxi Blu“ klausos aparatai su pažangia dirbtinio intelekto pagrindu veikiančia signalų apdorojimo sistema „Integra OS“. Šios technologijos dėka klausos aparatai automatiškai prisitaiko prie aplinkos ir sustiprina norimus girdėti garsus. Naujausi „Blu“ klausos aparatai padeda ne tik gerai girdėti, bet ir yra funkcionalūs. Jie nepastebimai prisijungia per „Bluetooth“, tad savo klausos aparatuose galėsite girdėti tiesiogiai transliuojamą muziką, tinklalaides, skambučius ar skaitmeninius asistentus, o  visą mediją galite valdyti vos vienu bakstelėjimu.

Naujuosius „Unitron“ „Moxi Blu“ kausos aparatus jau galite išbandyti ir įsigyti Opera klausos centruose!

 

Daugiau informacijos Jums suteiks OPERA klausos protezavimo specialistas konsultacijos metu.
Kreipkitės į Jums artimiausią skyrių
Atstovaujame:
© 2018 Opera klausos sprendimai. Visos teisės saugomos
Prijaukinta - Webas.lt