Registracija vizitui
Klausos aparatų priežiūra vasarą

Atėjus vasarai, daug laiko praleidžiame gamtoje, sode, kelionėse, prie ežero ar paplūdimy, bendraudami su mums artimais žmonėmis. Dalinamės patarimais, kaip reikia prižiūrėti klausos aparatus vasarą, kad galėtumėte mėgautis nenutrūkstamais pokalbiais.

1. Reguliariai džiovinkite klausos aparatus

Vasarą itin svarbu saugoti klausos aparatus nuo drėgmės – prakaito, maudynių ar lietaus. Nors dauguma klausos aparatų Vanduo gali pakenkti aparato garso kokybei ir sutrumpinti baterijos tarnavimo laiką. Nepamirškite reguliariai džiovinti aparato specialiuose prietaisuose, o nenaudojant aparatų atidaryti baterijų dureles.  

2. Nepalikite klausos aparatų ant tiesioginių saulės spindulių

Jei einate maudytis, degintis ar sportuoti paplūdimyje, rekomenduojame klausos aparatus išsiimti, kad vanduo ir smėlis nepakenktų prietaisams. Jokiu būdu  klausos aparatų nepalikite ant tiesioginių saulės spindulių ar automobilyje - esant kaitriai saulei, klausos aparato plastikinis korpusas gali deformuotis.

3. Priemones nuo saulės ar vabzdžių tepkite prieš įsidedant klausos aparatus

Įvairūs purškalai ir kremai gali sugadinti prietaisus. Todėl pirmiausiai pasitepkite/užpurškite priemones ir tik joms pilnai įsigėrus į odą ir išdžiuvus, įsidėkite klausos aparatus.  

4. SOS! Jei visgi klausos aparatai sušlapo

Atidarykite klausos aparatus ir išimkite bateriją. Sausa skepetaite švelniai nuvalykit prietaisą, ir esant galimybei iškart įdėkite į specialų džiovinimo prietaisą. Nei jei aparatas ir veikia, džiovinimo įrenginyje palikite jį bent kelioms valandoms, kad drėgmė pilnai išgaruotų. Jei aparatas vistiek neveikia, kreipkitės į savo klausos protezavimo specialistą.

OPERA klausos centruose visada galite įsigyti priežiūros priemonių klausos aparatams ir ausies įdėklams. Rekomenduojame įsigyti  klausos aparatų priežiūros rinkinius, o prireikus juos visada galėsite papildyti artimiausiame OPERA klausos centre.

Linkime Jums gražios ir smagios vasaros!

Daugiau informacijos Jums suteiks OPERA klausos protezavimo specialistas konsultacijos metu.
Kreipkitės į Jums artimiausią skyrių
Atstovaujame:
© 2018 Opera klausos sprendimai. Visos teisės saugomos
Prijaukinta - Webas.lt